buna ziua!eu si sotul meu avem un titlu executoriu emis pe numele amandurora.datoram unei persoane fizice suma de 10000 ron.eu nu lucrez,dar sotul are o societate pe numele lui,dar lucreaza cu carte de munca la alta firma.avem si doi copii minori.luand o declaratie in fata executorului k le vom da suma de 500 ron/luna,totusi suntem cautati la domiciliu de catre executor.precizez k nu avem nici casa nici masina pe numele nostru.multumesc!
La cererea creditorului,executorul judecatoresc are autoritatea si competenta sa demareze procedura de executare silita asupra bunurilor in evidenta dvs,bunuri mobile/imobile/conturi/
drepturi salariale-prezente si viitoare pana la concurenta debitului de recuperat
Executare silita
chic35
Am o SC srl. iar societate a dat in judecata o persoana pentu daune , sc a pierdut procesul iar acum trebuie sa achit daune de judecata in val de 2400 ron ... (vezi toată discuția)
Executare silita
vali m
Am o prietena care are sa-mi dea niste bani.Am ajuns in instanta si a urmat executarea silita.Problema este ca apartamentul in care sta este luat cu credit ... (vezi toată discuția)