avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executare silita

Am o prietena care are sa-mi dea niste bani.Am ajuns in instanta si a urmat executarea silita.Problema este ca apartamentul in care sta este luat cu credit ipotecar si mai are cativa ani de plata la el.Alte bunuri pe numele ei nu are.Am vreo sansa sa-mi recuperez banii?Ce se mai poate face?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 14:56, 9 Noiembrie 2010
Executorul judecatoresc, in baza titlului executoriu, va putea demara procedura executarii silite asupra bunurilor mobile/imobile/conturi bancare ,inclusiv sume financiare cu titlu salarial ,pana la concurenta debitului acumulat fata de dvs
Multumesc de raspuns.Nu mai exista nimic altceva pe numele ei.Nici bunurile din casa nu sunt pe numele ei pt ca sunt ale fostului sot.
Nu stiu ce altceva as putea face.Ma gandeam chiar sa-i fac plangere penala pt inselaciune....Pe ea nu o intereseaza pt ca stie ca nu am ce sa-i iau.Cartea de munca o are bagata la firma ei asa ca....nici aici nu am sanse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita nagybela nagybela Buna ziua, Cand se termina o executare silita daca persoana sau firma nu are nimic pe numele lui cu stima, (vezi toată discuția)
Rata neplatite si somatie de plata krysty30 krysty30 buna seara,am si eu o problema,am facut acum cativa ani o rata la o firma de unde am cumparat ceva in rate,am platit cam jumatate din rate lunare pana am ramas ... (vezi toată discuția)
Executare silita - modalitate zerognost zerognost Situatie: pierd un proces cu miza financiara si se va ajunge la executare silita. Am un singur bun, un apartamanet: acesta este ipotecat catre o banca pentru ... (vezi toată discuția)