avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita - modalitate
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita - modalitate

Situatie:
pierd un proces cu miza financiara si se va ajunge la executare silita. Am un singur bun, un apartamanet: acesta este ipotecat catre o banca pentru o suma destul de mare.
Cum as putea fi executat silit efectiv, ce va putea face creditorul pentru a obtine banii castigati in instanta?
Cel mai recent răspuns: zerognost , utilizator 22:55, 14 Ianuarie 2013
Creditorul va investi instanta de judecata cu autoritatea investirii hotararii cu formula executorie
Ulterior cu titlul executoriu se va adresa la bej,care va demara etapele si procedura de executare silita asupra bunurilor dvs in evidenta mobile/imobile/conturi/drepturi salariale-prezente si viitoare pana la concurenta debitului de recuperat
Cum va proceda BEJ in cazul apartamentului ipotecat?
Probabil la data la care va incepe executarea va exista si un salariu de poprit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita agromav agromav Buna seara, Imprumut bancar cu ipoteca(mobile si imobile),iar persoana respectiva nu mai are nimic pe numele sau,a eliberat 2 bilete la ordin unei societati, ... (vezi toată discuția)
Executare silita FRONZAT FRONZAT buna ziua. va spun pe scurt. am castigat in instanta o suma ca daune morale de la 2 persoane. care in prezent sunt in inchisoare. una dintre ele are sechestrul ... (vezi toată discuția)
Rata neplatite si somatie de plata krysty30 krysty30 buna seara,am si eu o problema,am facut acum cativa ani o rata la o firma de unde am cumparat ceva in rate,am platit cam jumatate din rate lunare pana am ramas ... (vezi toată discuția)