avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna seara,
Imprumut bancar cu ipoteca(mobile si imobile),iar persoana respectiva nu mai are nimic pe numele sau,a eliberat 2 bilete la ordin unei societati, nu a platit pana la data scadentei.Intrebare: poate fi executata silit de catre societatea respectiva daca bunurile sunt deja gajate din 2012 la banca?Sau ce se poate intampla in acest caz?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:35, 29 Iulie 2013
Executorul judecatoresc,cu scopul legitim materializare titlu executoriu,poate dispune procedura de executare silita asupra bunurilor in evidenta debitorului-bunuri mobile/
imobile/conturi/drepturi salariale - prezente si viitoare,pana la concurenta debitului de recuperat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita duman04 duman04 Am facut in 2007 un credit de nevoi personale de 5400. In 2010 nu am mai platit rata lunara fapt pt care contractul a fost declarat exigibil si EXECUTORUL ... (vezi toată discuția)
Executare silita nagybela nagybela Buna ziua, Cand se termina o executare silita daca persoana sau firma nu are nimic pe numele lui cu stima, (vezi toată discuția)
Executare silita bun comun didi10 didi10 Buna seara, As dori lamuriri legate de urmatoarea siturtie: In baza unui contract de imprumut pentru o suma X intre 2 persoane fizice(contractul semnat in ... (vezi toată discuția)