avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Activitate Capatana Ionut

Activitate Capatana Ionut

Răspuns la discuția executare judecatoreasca
Ma scuzati dar ce ati vrut sa spuneti prin a doarme linistit?
A mers astazi la executor si a facut o hartie de mana prin care isi ia angajamentul de a plati restantele la iei.Presupun k nu trebuia sa o faca?
4 ani au trecut de atunci
Deocandata este in cautarea unui loc de munca,si produlele nu mai exista fiind vorba de 2 telefoane mobile.Dar ei nu au cum sparge uns in cazul unei executari fiind vorba de apartamentul parintilor pot intra numai cu acordul acestora?
buna ziua am si eu o problema.Saptamana trecuta prietenul meu s-a trezit la usa cu o somatie de executare silita pentru un credit care l-a facut acum ceva ani la altex.Ce poate face el pentu a nu avea probleme el locuieste in apartamentul parintilor lui si nu are nici un bun pe numele lui nu are cont in banca pentru a fi blocat.El are de gand k maine sa se duca la biroul executorului judecatoresc sa vada cum poate rezolva aceasta problema si ne-ar prinde bine un sfat de la o persoana in domeniu.Multumesc
Răspuns la discuția executor judecatoresc
Dar eu in tot acest timp nu am primit nici o somatie si nici o citatie de la tribunal este normal sa inceapa executare silita
Ma ajuta parinti
am uitat sa stipulez k nu lucrez si nu am nici un cont pe numele meu
Buna ziua am si eu o problema:m-am trezit zilele trecute la usa cu o somatie din partea unui cabinet de executor judecatoresc cu o somatie de executare silita din cauza unei datori mai vechi.Eu locuiesc in apartamentul parintilor mei si nu detin nici un bun pe numele meu ce mi se poate intampla in cazul unei executari?.Tn sa stiplez k eu sant dispus sa platesc suma datorata nu suma ce mi se cere.Va multumesc