avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

executor judecatoresc

Buna ziua am si eu o problema:m-am trezit zilele trecute la usa cu o somatie din partea unui cabinet de executor judecatoresc cu o somatie de executare silita din cauza unei datori mai vechi.Eu locuiesc in apartamentul parintilor mei si nu detin nici un bun pe numele meu ce mi se poate intampla in cazul unei executari?.Tn sa stiplez k eu sant dispus sa platesc suma datorata nu suma ce mi se cere.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 16:41, 6 Aprilie 2010
Daca ati primit prin executor somatie va trebui sa achitati suma ainscrisa in somatie - care e compusa din debit+majorari/penalitati (conf contract)+cheltuieli de executare
Daca nu aveti bunuir se va institui o poprire pe conturi (cred ca s-a dispus deja) si pe salariu.
am uitat sa stipulez k nu lucrez si nu am nici un cont pe numele meu
Aha interesant si din ce traiti?
Daca nu aveti nici un fel de bunuri pe numele dvs (imobile sau mobile de valoare-gen masina) , atunci nu trebuie sa va faceti probleme . Mergeti la executorul judecatoresc si declarati ca nu aveti posibilitatea sa achitati in prezent acea datorie , ca nu detineti bunuri si ca veti achita atunci cand veti face rost de bani. :D
Succes!
:luck:
Teoretic ar trebui sa existe si o hotarare judecatoreasca, investita cu formula executorie, prin care sunteti debitor catre o persoana cu respectiva creanta.
Daca nu exista un asemenea titlu executoriu, executorul judecatoresc nu are nici un temei legal pentru inceperea executarii silite.

Alte discuții în legătură

Somație imobiliară Stefan.Anișoara Stefan.Anișoara Am primit de curând o somație imobiliară care sună așa: \"Având în vedere că cererea de executare silită formulată de creditorul urmăritor ... (vezi toată discuția)
Executare silita tomamarin tomamarin Va rog mult sa ma sfatuiti ce pot sa fac! Am facut un contract de imprumut pe 3700 de euro in care se specifica ca garantie bunurile mobile si imobile, ... (vezi toată discuția)
Executarea silita zuzulici74 zuzulici74 Care sunt etapele ce trebuiesc parcurse de executorul judecatoresc in cadrul unei executari silite? (vezi toată discuția)