avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters139127

Activitate ContSters139127

Răspuns la discuția admitere sng 2010
Ce parere aveti de posturile de grefier pe durata determinata?
Eu stiu ca dupa 2 ani iti inceteaza de drept contractul de munca, asta in cazul nu se intoarce mai devreme titulara din concediul de maternitate si astfel, risti sa ramai pe afara oricand.:(#-o...Deci, dupa ce te straduiesti atata sa inveti sa iei examenul poti sa zici bye la toata munca ta si sa te intorci de unde ai plecat peste cel tarziu 2 ani...
Poate doar examenul va fi online...o fi ca la examenul de conducere, cine stie: ne prezentam acolo si in fata unui calculator raspundem la niste intrebari intr-un timp scurt...apoi practica se va face in judetul de origine pt a face economie la buget, sa nu ne mai deconteze din chirie. Poate se doreste o mai mare implicare a curtilor de apel/parchete...Ma gandesc la toate posibilitatile...e posibil orice. Orcum, parerea mea e ca ar fi mai bine sa se desfasoare la Bucuresti, ca si pana acum...schimbarile astea inopinante nu-mi plac, nu mereu aduc lucruri bune..dar pana nu vedem negru pe alb nu putem stii cu certitudine...:luck:
Online sau nu, important e sa se organizeze examenul iar noi sa avem ocazia sa-l putem sustine! Te asteptam cu noutati, mczena! Multumim!:)
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
revolta
lanturi
estival
revolutie
meduza
tais
uzucapiune