Eu am aflat de divort acum o zi, care a fost introdus pe data de 25-07-2014, si inca nu am primit citatie, intampinarea o fac cand primesc sau inainte de a primi ca nu stiu ce este scris acolo, iar referitor la partaj am inteles ca dupa divort il invoca. Va multumesc.
am fost casatorit 12 ani,iar acum sotia sa hotarat sa divorteze,a scris foarte multe ,doar numai o parte sunt adevarate,ca st betiv,ca am batuto,dar ea avea o iesire nervoasa tot timpul,pleca de acasa,se separa uneori de mine in alta camera,avea si ea comportament ciudat,foarte multe ,cum procedez sa fac intampinare ,sa spun si eu partea mea si motivele,iar referitor la partaj cum procedez daca ea nu este deacord sa ne intelegem,va multumesc,astept un raspuns la aceasta problema
buna ziua,cum procedez cd majora lucreaza,are 23 ani,pe timp de vara intrerupe serviciul,pleaca in anglia,spania,grecia sa lucreze,este pe ultimul an la master,pensia alimentara fiind fixa,in urma unei ordonante la servciu mi sa recalculat in functie de inflatie,incepand cu anul 2011,eu mai avand un copil de 15 ani,si un credit ipotecar de 290 franci pe 30,daca este corecta majorarea sau nu si cum procedez sistarea avand o situatie materiala ft buna majora,ce trebuie sa fac