avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort fara copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort fara copii

am fost casatorit 12 ani,iar acum sotia sa hotarat sa divorteze,a scris foarte multe ,doar numai o parte sunt adevarate,ca st betiv,ca am batuto,dar ea avea o iesire nervoasa tot timpul,pleca de acasa,se separa uneori de mine in alta camera,avea si ea comportament ciudat,foarte multe ,cum procedez sa fac intampinare ,sa spun si eu partea mea si motivele,iar referitor la partaj cum procedez daca ea nu este deacord sa ne intelegem,va multumesc,astept un raspuns la aceasta problema
Cel mai recent răspuns: amalia1 , utilizator 09:45, 9 Septembrie 2014
Buna ziua,

da, prin Intampinarea pe care trebuie sa o depuneti in 25 zile de la data comunicarii actiunii, trebuie sa va aparati, raspunzand tuturor motivelor de divort invocate de sotie, sa nu uitati sa mentionati probele pe care va intemeiati apararile, interogatoriu, martori si inscrisuri, altfel veti fi decazut din dreptul de a le mai solicita.

Cu privire la partaj il solicitati, insa este de discutat, nu ati mentionat daca sotia l-a solicitat ca si capat de cerere.

Recomandat este sa contactati un avocat!

Ultima modificare: Luni, 8 Septembrie 2014
ELENA VASILE - Birou de Mediator, Mediator
Si eu apreciez intai ca ar trebui sa apelati la un avocat pentru actiunea de divor si partaj. Puteti sa faceti si dvs. intampinare (sau chiar cerere reconventionala_) in 25 de zile de cand ati primit cererea de chemare in judecata, dar nu stiu daca o sa fiti in masura sa scrieti acolo tot ce ar trebui sa scrieti (exceptii, motive de fapt, de drept, probe, etc) !
Eu am aflat de divort acum o zi, care a fost introdus pe data de 25-07-2014, si inca nu am primit citatie, intampinarea o fac cand primesc sau inainte de a primi ca nu stiu ce este scris acolo, iar referitor la partaj am inteles ca dupa divort il invoca. Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cristea adrian cristea adrian SOTIA FRATELUI MEU A BAGAT DIVORT PT CA A INSELAT_O.A DECLARAT CA A PARASIT DOMICILIUL IN URMA CU 6 LUNI CEEA CE NU ESTE ADEVARAT.IN INSTANTA A CERUT CASA SI ... (vezi toată discuția)
Pretentii dorel13 dorel13 Va redau povestea si intrebarile unui coleg, poate il ajuta cineva: \\"in urma despartirii sotia imi cere banii pe ultimele luni pt. indemnizatie crestere ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort sweetlord sweetlord in timpul casatoriei, s-a achizitionat un apartament in baza legii 112. mai precis un baza unui antecontract s-a cumparat un apartament de la un proprietar cf ... (vezi toată discuția)