avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Activitate ana suciu

Activitate ana suciu

Răspuns la discuția Salarizare
Ce trebuie sa fac eu? Imi fac o cerere catre consiliul de administratie si astept raspuns sau ce alceva?
Multumesc
Discuție Salarizare
Buna.Lucrez in invatamant si anul trecut in toamna as fi avut dreptul sa trec intr-o alta treapta de salarizare si nu am fost trecuta vreau sa intreb daca anul acesta mai am dreptul.Astept raspuns.
Multumesc anticipat
Răspuns la discuția Completare Registru Inventar
Multumesc pentru toate raspunsurile intradevar primul raspuns este pt.oamenii care practica aceasta stinta ,dar pentru mine imi este valabil raspunsul cel pe intelesul meu ,daci nu trebuie sa-l complectezi.Intradevar nu am fost prea explicita ,eu fac meditatii cu copii si le emit chitanta pe banii incasati de la parinti si depun la adm.finantelor impozit pe venit acele chitante le trec in registru jurnal de incasari si plati si nu stiam cum sa complectez acel registru inventar.
Va multumesc inca odata si va doresc sa aveti o zi buna.
Sunt invatatoare (Meditator) si nu stiu ce trebuie sa complectezi in Registrul Inventar? Eu emit chitanta pentru suma incasata o trec in Registrul-jurnal de plati si incasari dar in acel registru mentionat mai sus nu stiu daca trebuie sa complectezi eu .