avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare

Buna.Lucrez in invatamant si anul trecut in toamna as fi avut dreptul sa trec intr-o alta treapta de salarizare si nu am fost trecuta vreau sa intreb daca anul acesta mai am dreptul.Astept raspuns.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 13:58, 16 Aprilie 2010
Sigur ca daca aveti dreptul trebuie sa vi-l acorde . Reveniti cu detalii .
Ce trebuie sa fac eu? Imi fac o cerere catre consiliul de administratie si astept raspuns sau ce alceva?
Multumesc
Faci cererea, iar daca nu va raspund favorabil sau nu va raspund si aveti dreptul legal, sesizati instanta de munca, adica Tribunalul din raza caruia domiciliati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu primesc raspuns de la primarie !! DUNIC DUNIC Va rog frumos sa ma indrumati, asupra caii de urmat. Am adresat o cerere Primariei si aceasta nu imi raspunde. Cum se procedeaza si care este suportul ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna pierdut sau nu a_parepa a_parepa Buna ziua, Inainte de intrarea in concediu ingrijire copil aveam de luat mai multe de conceciu. Am facut cerere, inregistrata oficial, insa nu am primit ... (vezi toată discuția)
Termen de solutionare a contestatiilor zoltan95 zoltan95 In cat timp am obligatia sa solutionez o contestatie la o sanctiune discplinara avertisment scris ?? (vezi toată discuția)