avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Nu primesc raspuns de la Primarie !!
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Nu primesc raspuns de la Primarie !!

Va rog frumos sa ma indrumati, asupra caii de urmat. Am adresat o cerere Primariei si aceasta nu imi raspunde. Cum se procedeaza si care este suportul legislativ ??
Cel mai recent răspuns: DUNIC , utilizator 11:48, 24 Aprilie 2016
1. Primaria are obligatia sa va raspunda in termen de 30 de zile de la data inregistrarii petitiei, raspunsul, indiferent daca solutia este favorabila sau nefavorabila, cu posibilitatea de a se prelungi acest termen cu maxim 15 zile daca aspectele sesizate prin petitie necesita o cercetare mai amanuntita.

2. Legea 554/2004
art.1
(1) Orice persoană care se consideră vătămată într-un drept al său ori într-un interes legitim, de către o autoritate publică, printr-un act administrativ sau prin nesoluţionarea în termenul legal a unei cereri, se poate adresa instanţei de contencios administrativ competente, pentru anularea actului, recunoaşterea dreptului pretins sau a interesului legitim şi repararea pagubei ce i-a fost cauzată. Interesul legitim poate fi atât privat, cât şi public.
...
Va multumesc MULT DE TOT !!
As mai avea rugamintea sa precizati care este instanta competenta, daca eu am adresat cererea Primariei Bucuresti, iar eu am domiciliul in provincie !!
Tribunalul Bucuresti sau Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul - Sectia de contencios administrativ si fiscal
VA MULTUMESC INCA O DATA !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am trimis 2 petiții la una mai e 7 zile se face 45 de zile la ... Magie1 Magie1 Am trimis 2 petiții la una mai e 7 zile se face 45 de zile la cealaltă la sfârșitul lunii Martie,Primăria e din alt oraș le-am trimis prin E-mail ... (vezi toată discuția)
Petiții mery50 mery50 Primăria sector 6, nu răspunde la petiție. Pot să merg în contencios judiciar? (vezi toată discuția)
Petitie termen raspuns StefaniaEmerson StefaniaEmerson As dori sa va intreb in cat timp angajatii de la stat sunt obligati sa raspunda la o petitie formulata de un cetatean? Daca nu au chef sa raspunda, ce se ... (vezi toată discuția)