avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am trimis 2 petiții la una mai e 7 zile se face 45 de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am trimis 2 petiții la una mai e 7 zile se face 45 de zile la ...

Am trimis 2 petiții la una mai e 7 zile se face 45 de zile la cealaltă la sfârșitul lunii Martie,Primăria e din alt oraș le-am trimis prin E-mail petițiile daca nu îmi răspunde mă pot adresa Prefecturii în scris din acel oraș daca Primăria nu îmi răspunde.
Sau la instanta de judecata din acel oraș.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:12, 1 Martie 2023
Orice persoană care se consideră vătămată într-un drept al său ori într-un interes legitim, de către o autoritate publică, printr-un act administrativ sau prin nesoluționarea în termenul legal a unei cereri, se poate adresa instanței de contencios administrativ competente, pentru anularea actului, recunoașterea dreptului pretins sau a interesului legitim și repararea pagubei ce i-a fost cauzată. Interesul legitim poate fi atât privat, cât și public.

Acțiunea se poate ot introduce în termen de 6 luni de la data expirării termenului legal de soluționare a cererii.

Instanta: Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare la primarie fara raspuns iuliy iuliy Buna ziua. As dori sa aflu ce trebuie sa fac daca in urma unei sesizari depuse la primarie nu mi sa dat un raspuns. Mentionez ca a trecut 2 luni de la ... (vezi toată discuția)
Nu primesc raspuns de la primarie !! DUNIC DUNIC Va rog frumos sa ma indrumati, asupra caii de urmat. Am adresat o cerere Primariei si aceasta nu imi raspunde. Cum se procedeaza si care este suportul ... (vezi toată discuția)
Raspuns petitie danaa1 danaa1 Buna ziua, M-am adresat cu o petitie catre o institutie publica. Cererea am facut-o prin posta,recomandata. Pana acum inca nu am primit raspuns,si deja se ... (vezi toată discuția)