n53 a scris:
ce aţi putea media ? dacă e cazul să vă răspundă sau NU ? ori, dacă sunt de acord să-i chemaţi în judecată?
ATENŢIE ! pt. chemarea în judecată : să fie depăşit termenul de 30 de zile de la primirea recomandatei (trebuia depusă cu Confirmare de primire ca să aveţi dovada cu semnătura de primire a instituţiei şi cu data primirii, acest aspect fiind cel mai important lucru).
Stiu ca nu am ce media cu ei,insa stiu ca de la 1 august a intrat in vigoare legea in care spune ca inainte de a merge in instanta,trebuie sa trec pe la mediator.
Si cum stim,nu am ce sa negociez,si asta ma supara.
Insa vad doua raspunsuri diferite ! @Poloctav spune ca nu trebuie la mediere,ci direct in instanta, iar d-stra @n53 spuneti ca trebuie sa parcurg medierea.
Nu am depus scrisoarea cu confirmare de primire,ci recomandata,am deja factura de plata a serviciul postei,asa ca in instanta pot sa demonstrez ca am trimis scrisoare/petitie catre institutia Y.
Pana la urma care e raspunsul real? Daca nu primesc raspuns in termen,ma adresez direct instantei contencios administrativ sau trebuie sa parcur intai calea medierii?