avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Activitate mina_girl08

Activitate mina_girl08

Buna seara! am o intrebare delicata. Pozele pot fi probe intr-un proces de divort ?
Sotul meu mi-a facut mai multe poze cand mie imi era rau si scuzati cuvantul- am
varsat. In loc sa ma ajute , el a luat aparatul de fotografiat si s-a grabit sa-mi faca poze si mi-a spus ca va spune la proces si va demontra cu pozele ca eu beau, ceea ce nu este adevara. Am depus la dosarul de divort acte medicale care arata ca am facut diabet in decusrul casniciei si am si hipertensiune arteriala , deci nu am voie de asa ceva Este disperat ca suntem in divort iar la mijloc sunt 2 copii minori.
Imi este teama ca nu ma pot apara pentru ca ma ameninta in continuu ca daca continui cu divortul voi pierde tot si copii si casa si tot! Casa nu ma intereseaza! Copiii ma intereseaza si va intreb cum ma pot apara de acest josnic gest pe care l-a facut, pe langa multe altele, ca a pus in toata casa diverse aparate de inregistrat convorbirile mele telefonice, ca imi cauat in telefoane, in geanta si peste tot?Va multumesc anticipat .
Discuție disparitie acte
sotul a ''luat' din actele din casa certificatul de casatorie si contractul de vanzare cumparare al casei, in original. A facut acest gest dupa ce eu am deschis proces de divort si am renuntat. Ce pot face in situatia asta? Eu am numai niste copii xerox, nu legalizate.
Care sunt conditiile legale in care pot parasi domiciliul, cui trebuie sa ma adresez? Mentionez ca sunt casatorita de 20 ani si am doi copii minori de 13 ani, respectiv 9 ani, iar in ultimii 2 ani am intentat proces de divort sotului meu si am renuntat din cauza copiilor(art.242, al.2) si nu in ultimul rand datorita amenintarilor verbale ale sotului care vrea sa pozeze intr-un sot posesiv. Doresc sa stiu ce repercursiuni negative pot exista in situatia parasirii domiciliului conjugal, in ceea ce ma priveste. Exista vreun risc sa-mi pierd copii? In ultimii doi ani a inregistrat convorbirile mele telefonice pe care le aveam in casa, m-a urmarit de nenumarate ori si ma ameninta ca imi voi pierde copii. Ma suspecteaza ca am o relatie .