avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... disparitie acte
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

disparitie acte

sotul a ''luat' din actele din casa certificatul de casatorie si contractul de vanzare cumparare al casei, in original. A facut acest gest dupa ce eu am deschis proces de divort si am renuntat. Ce pot face in situatia asta? Eu am numai niste copii xerox, nu legalizate.
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 07:03, 8 Aprilie 2010
Sunt bune si copiile daca veti dori din nou sa deschideti divort. Faptul ca unul din soti a ascuns actele originale demonstreaza ca a cam disparut increderea din acel cuplu, insa nimeni nu poate cunoaste situatia mai bine decat cei doi .:sorry:
Referitor la acte, oricand se pot obtine duplicate ale actelor, nu e o problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare casatorie cetatean rus. masumzg masumzg Doresc si eu sa stiu ce acte sunt necesare pentru casatoria cu cetatean rus. Ea are si un copil, de care tatal nu a vrut sa stie nimic. Doresc sa stiu si ce ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o întrebare. soțul mi-a zis că a depus actele ... Danamihai18 Danamihai18 Buna ziua. Am o întrebare. Soțul mi-a zis că a depus actele de divorț. Este posibil să depună ceva la judecatorie daca certificatul de căsătorie în ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort ileana1 ileana1 stie cineva hotararea de divort definitiva si irevocabila se primeste tot acasa?(pe cea definitiva am primit-o din 15 feb.)Sau de unde se scoate?inteleg ca tb ... (vezi toată discuția)