Am si eu o intrebare:dc sunt insarcinata si din mai nu o sa m lucrez imi pot plati singura cartea de munca pt urmatoarele 4-5 luni pt a beneficia de indemnizatia pt copil.Dc da unde pot plati?Trebuie neaparat cartea de munca la o firma pt ca la casa de pensii mi-au spus k desi platesc nu se considera venit impozabil si at nu pot beneficia de acei bani pt cresterea copilului.
Multumesc frumos pentru lamuriri.Da stiam ca nu trebuie sa am intrerupere pe cartea de munca tocmai de aceea i-am rugat pe cei de la firma in cazul in care nu m vor sa colaboram sa imi inapoieze cartea cat mai repede posibil.Multumesc inca o data
Sunt insarcinata in 3 luni si jumatate si lucrez cu carte de munca din luna septembrie 2009.In luna mai mai exact pe 5 imi expira contractul de munca.Eu am anuntat ca sunt insarcinata?Intrebare:din punct de vedere legal au voie sa nu8-mi continuie contractul?Si dc da in acest caz imi pot plati singura cartea de munk in continuare?Unde ar fi m bine sa o platesc la casa de pensii sau sa o dau la o firma.Va multumesc