Va multumesc de răspuns. Înseamnă că am înțeles eu greșit partea cu fracțiunea de luna, de fapt nu găsisem partea în care era precizata excepția. M-am lămurit acum.
Bună ziua,
Soțul a avut 2 contracte pe perioadă determinată (07 August 2014 07 ianuarie 2015), cel de al doilea nu a mai fost prelungit. De la începutul lui februarie va avea contract în alta parte. Tocmai am aflat ca sunt insarcinata, voi naște după 20 septembrie.
Va putea beneficia soțul de indemnizația de creștere a copilului sau e pauza prea mare intre contractele de munca? Am citit ca se ia și fracțiune de luna, dar e vorba de cel puțin jumătate de zile lucrătoare lucrate, la el nu e cazul, fiind mai puține în ianuarie. Dar mai găsisem și ceva cu contract pe perioada determinata și atunci pauza era mai mare. Dar nu am înțeles exact :(
Va mulțumesc de lămuriri :)
De azi ma numar si eu in randul posesorilor amenzii de revinieta. Problema mea este urmatoarea: nu am semnat nimic, mi s-a comunicat verbal ca voi primi prin posta amenda si daca o platesc in 48 h am si o "reducere". Dar totusi nu trebuia sa semnez nimic, sa vad ce-mi scrie in procesul-verbal? Ma poate lamuri cineva?:P