avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Activitate Daniel Gabor

Activitate Daniel Gabor

Răspuns la discuția Recuperare datorii rau platnici
Multumesc mult pentru sfaturi. Revin cand o sa am noutati.
Răspuns la discuția Recuperare datorii rau platnici
Bun, in final putem afla numele cu ajutorul registrului de carte funciara sau politie dar 'citatile' care o sa le primeasca o sa vina pe adreasa actuala unde nu sta/raspunde nimeni.

Se pot trimite citatile la alta adresa unde exista 'alt' domiciliu al proprietarilor?
In final cum poti sa-i aduci la judecatorie?
Buna,

Exista in bloc 2 proprietari rau platnici. Datoria acumulata este in jur de 7.000 lei, bani suportati de restul proprietarilor pentru plata utilitatilor. Primul, este o firma care a dat faliment acum un an si jumatate, iar al doilea este o persoana fizica care a cumparat acest apartament la parterul blocului pentru a fi transformat in spatiu comercial. Se pare ca nu a primit autorizatia de modificare/reamenajare a acestuia si din acel moment(acum doi ani) nu a mai fost vazut.

Ce se poate face?
Actionarea in instanta? Mentionez ca la adresele celor doua apartamente nu locuieste nimeni si nu exista nici o persoana de contact. In primul caz se stie doar numele firmei iar pentru al doilea caz se stie doar un nume.
Ar trebuii contactata Politia pentru gasirea adreselor de locuinta a proprietarilor? altfel 'citatiile' pentru judecata se for intoarce tot in blocul nostru unde nu locuieste nimeni la adresele mentionate
In cazul actionarii in instanta avem nevoie de numele complet al firmei/persoanei juridice, corect?

Va multumesc foarte mult pentru ajutor.
Daniel.