din cate stiu eu, nu se pot face angajari din afara institutiei ... se pot face transferuri in interiorul sistemului... insa in cazul in care aveti foarte mare nevoie de persoana pe postul vacant .. nu va puteti desfasura activitatea in bune conditii .. atunci se poate face o cerere catre ordonatorul principal de credite .. si care se poate aproba. Asta stiu, sper ca v-am ajutat cat de cat :)
Va multumesc foarte mult .. insa mai exista un Hg 250/1992 care spune ca .. in cazul in care exista doua locuri de munca (ceea ce mie nu imi este foarte clar, ca este hotarare pentru institutii publice) , unul cu norma intreaga si unul cu timp partial, Concediul de odihna se plateste doar de cei la care persoana are norma intreaga
"ART. 3
(1) Salariatii care indeplinesc prin cumul, pe linga functia de baza, cu o norma inteagra, o alta functie, au dreptul la concediul de odihna platit numai de la unitatea in care au functia de baza. Unitatea in care salariatii cumuleaza le va acorda, la cerere, un concediu fara plata pentru zilele de concediu de odihna primite de la cealalta unitate."
Este abrogat acest HG?
Buna, am si eu o intrebare. In cazul in care o persoane este angajata cu CIM la un privat (cu 8 ore), si la o institutie publica (4 ore) Concediu de odihna si concediu medical se plateste de ambii angajatori? Va rog sa imi spuneti si un cadru legal ... mersi