politistilor le-a fost mai usor sa iti suspende permisul decat sa constate ca pietonul a fost vinovat,dupa cum spuneti ca si recunoaste si chiar sa il sanctioneze pe el, ....actiune in instanta de contestare a procesului verbal
teoretic nu ar avea ce sa faca cu ele, documentele va sunt necesare la cartea funciara, insa pentru buna credinta i le puteti prezenta fara sa intre si in posesia lor.
Ordin nr. 1932/2009 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea si desfasurarea examenului de promovare in clasa a functionarilor publici
Art. 1
(1) In cazul absolvirii unei forme de invatamant superior in specialitatea in care isi desfasoara activitatea sau considerata de autoritatea ori institutia publica ca fiind utila pentru desfasurarea activitatii, functionarii publici incadrati in functii publice cu nivel de studii inferior care doresc sa promoveze in clasa prezinta compartimentelor de resurse umane, in vederea aprobarii de catre conducatorul autoritatii sau institutiei publice, o cerere de inscriere la examenul de promovare in clasa, insotita de diploma de licenta, respectiv diploma de absolvire sau, dupa caz, adeverinta care sa ateste absolvirea studiilor.
(2) Dupa primirea documentelor prevazute la alin. (1), la nivelul autoritatilor si institutiilor publice, prin compartimentele de resurse umane, se analizeaza daca studiile absolvite sunt in specialitatea in care functionarii publici isi desfasoara activitatea sau daca sunt utile pentru desfasurarea activitatii.
(3) Cererea de inscriere la examenul de promovare in clasa se aproba de catre conducatorul autoritatii sau institutiei publice, pe baza propunerii compartimentului de resurse umane, formulata ulterior analizei in conditiile prevazute la alin. (2).
seful tau va sti ce trebuie facut....
buna ziua,
cum s-ar incadra un lacatus in confectii metalice pe un santier de constructii zootehnice
mentionez ca s-a respins incadrarea conform ordinului 50/90anexa nr.2 pozitia 160
multumesc anticipat pentru ajutor :)
vreau sa imi cer scuze , dar chiar nu am reusit sa gasesc unde sa postez aceasta problema , daca am postat gresit si rog sa se mute postul corespunzator .
Legea nr. 176 din 1 septembrie 2010 privind integritatea in exercitarea functiilor si demnitatilor publice art. 25 alin.(2) :
"Persoana eliberata sau destituita din functie potrivit prevederilor alin. (1) sau fata de care s-a constatat existenta conflictului de interese ori starea de incompatibilitate este decazuta din dreptul de a mai exercita o functie sau o demnitate publica ce face obiectul prevederilor prezentei legi, cu exceptia celor electorale, pe o perioada de 3 ani de la data eliberarii, destituirii din functia ori demnitatea publica respectiva sau a incetarii de drept a mandatului. Daca persoana a ocupat o functie eligibila, nu mai poate ocupa aceeasi functie pe o perioada de 3 ani de la incetarea mandatului. In cazul in care persoana nu mai ocupa o functie sau o demnitate publica la data constatarii starii de incompatibilitate ori a conflictului de interese, interdictia de 3 ani opereaza potrivit legii, de la data ramanerii definitive a raportului de evaluare, respectiv a ramanerii definitive si irevocabile a hotararii judecatoresti de confirmare a existentei unui conflict de interese sau a unei stari de incompatibilitate".
care ar fi acele exceptii ? ....."cu exceptia celor electorale"....
revin cu precizari
bugetar , concediat , castiga in contencios prin sentinta xx in care i se acorda drepturile salariale neachitate pe perioada concedierii si pana la reintegrarea efectiva .
in vederea achitarii drepturilor salariale se tine cont de O.U.G nr. 71 / 2009? sau acestea trebuiesc puse in plata in termen legal -15 zile .
ms mult pentru raspunsuri :)
In cazul in care un angajat a fost data afara si el a castigat in contencios si trebuie sa fie repus in functie , sumele cu titlu executoriu privind drepturile salariale +cheltuielile de judecata se pun in plata conform O.U.G nr. 71 / 2009 ( actualizata la 20 mai 2010) ?
Astept raspunsuri . :D
Conform Legii 161 / 2003 nu am reusit sa gasesc clar daca este incompatibila functia de consiler local cu functia de director de scoala . Mentionez ca nu am pentru moment legea actualizata .
Astept pareri .
In organizarea si functionare unitatilor comerciale , in modul lor de infiintare este prevazuta existenta organigramei . Nu stiu exact legea.