In acea perioada fratele meu avea nevoie de bani asa ca am facut imprumutul pe numele meu cu conditia ca el sa-l achite in scurt timp. Eu am stiu ca imprumutul a fost rambursat integral (nu am primit nici o notificare deoarece in acea perioada nu mai locuiam la domiciliul din buletin unde probabil le-au trimis ), insa recent am aflat de la sotia lui ca imprumutul a fost platit doar partial pana in 2006. Ma ingrijorez sa nu apara pe viitor vreo executarea silita.
Am aflat recent ca un imprumut pe care l-am facut pentru fratele meu in 2005 nu a fost rambursat de catre acesta decat timp de cateva luni (pana in primavara anului 2006). Pana acum nu am primit nici o instiintare de executare silita (posibil sa fi trimis citatii la domiciliu pe care intre timp l-am schimbat).Intrebarea este: faptul ca nu au reusit sa ma contacteze (fiind domiciliul schimbat) i-ar fi putut impiedica sa ma execute silit (de exemplu: proprire salariu)? Ar trebui sa ma astept ca aceasta executare sa intervina in anii urmatori (tinand cont de faptul ca au trecut deja 4 ani) ?Multumesc