avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Activitate flormun

Activitate flormun

Răspuns la discuția executare silita
Multumesc frumos pentru raspuns,

In acea perioada fratele meu avea nevoie de bani asa ca am facut imprumutul pe numele meu cu conditia ca el sa-l achite in scurt timp. Eu am stiu ca imprumutul a fost rambursat integral (nu am primit nici o notificare deoarece in acea perioada nu mai locuiam la domiciliul din buletin unde probabil le-au trimis ), insa recent am aflat de la sotia lui ca imprumutul a fost platit doar partial pana in 2006. Ma ingrijorez sa nu apara pe viitor vreo executarea silita.

Multumesc,
Răspuns la discuția executare silita
Buna ziua,

Am aflat recent ca un imprumut pe care l-am facut pentru fratele meu in 2005 nu a fost rambursat de catre acesta decat timp de cateva luni (pana in primavara anului 2006). Pana acum nu am primit nici o instiintare de executare silita (posibil sa fi trimis citatii la domiciliu pe care intre timp l-am schimbat).Intrebarea este: faptul ca nu au reusit sa ma contacteze (fiind domiciliul schimbat) i-ar fi putut impiedica sa ma execute silit (de exemplu: proprire salariu)? Ar trebui sa ma astept ca aceasta executare sa intervina in anii urmatori (tinand cont de faptul ca au trecut deja 4 ani) ?Multumesc