avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Activitate vecerzanu

Activitate vecerzanu

Răspuns la discuția puncte penalizare
nu??? nu se sterg sau nu le mai am?
Răspuns la discuția puncte penalizare
si dak lam avut suspendat nu se sterg?
daca am avut permisul suspendat pt 30 zole pt depasire neregulamentara punctele de penalizare acumulate in urma sau sters sau le mai am?
singurul necaz e ca fara aceea stampila nu imi pot scoate permisul de la politie de care am mareeeee nevoie....deci stampila care mio cere la politie e de fapt aceea legalizare?
dureaza 7 zile legalizarea..........scrie mare pe usa:(((
da am fost dar ma trimis unde se fac legalizarile.....si akolo dureaza 7 zile o legalizare chiar daca eu de fapt am stat 30 zile si acum am drptul sa condu nu pot pt ca trebuie sa o legalizez dupa spusele celor de la tribunal...iar de la politie mi-sa cerut doar o stampila....ce e de facut?
buna ziu....am o problema...acum o luna mi a fost suspendat permisul de conducere ppt 30 zile...am stat 30 zile iar cand mam dus sa il iau si mi sa spus ca nu mil poate da pt ca am avut o contestatie in 2007 pe care de altfel am castigato dar trebuie sa prezint sentinta,am fost sa scot o copie dupa sentinta din 2007 de la tribunalul brasov si mam intors la politie dar nu era buna pt ca dupa spusele politaiului imi trebuie o stampila mare patrata pe sentinta....intrebare???cine pune aceea stampila? ps;pe sentinta mea scrie sentinta definitiva cu drept de recurs in 15 zile....deci banuiesc ca nimeni nu a facut recurs daca au trecut 3 ani de atunci.......cine trebuie sa puna stampila aia nenorocita ????va multumesc si astept un raspuns cat mai repede(