avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... puncte penalizare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

puncte penalizare

daca am avut permisul suspendat pt 30 zole pt depasire neregulamentara punctele de penalizare acumulate in urma sau sters sau le mai am?
Cel mai recent răspuns: ALIN_33 , utilizator 12:25, 15 Aprilie 2010
punctele de penalizare se sterg la 6 luni de la data penalizarii
si dak lam avut suspendat nu se sterg?
Daca ai avut permisul suspendat punctele se fac 0 in momentul cind il primesti inapoi. Cel mai bine, odata cu ridicarea permisului , sau ziua urmatiare cere un cazier rutier la zi si vei vedea ca ai 0 puncte. Insa, suspendarea te va urmari... daca in urmatoarele 6 luni ti se suspenda iar, mai primesti 30 de zile automat, daca in urmatorul an ( 12 luni ) o iei pt 90 de zile nu ai drept la reducerea pedepsei la 30 cu reexaminare (testul 13 din 15 ) ... toate bune...
Nu
nu??? nu se sterg sau nu le mai am?

Alte discuții în legătură

Cand se sterg punctele de penalizare? stefan88u stefan88u Am 12 puncte de penalizare..toate luate pentru depasirea vitezei. Recet mi-ai ridicat permisul care a fost suspendat timp de 30 de zile pentru ca nu am avut ... (vezi toată discuția)
Puncte de penalizare gnr gnr Daca am 10 puncte de penalizare si cu 2 zile inainte de trecerea celor 6 luni mai iau 2 punctele acelea 10 dupa 6 luni se sterg sau se acumuleaza cu cele ... (vezi toată discuția)
Legat de cazierul auto - exista posibilitatea reabilitarii acestuia ? Alex-M Alex-M Figurez in cazierul auto cu unele abateri respectiv 1 suspendare pt. neacordare de prioritate si 2 amenzi una pt. radar si una pt. parcare neregulamentara , ... (vezi toată discuția)