avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Legat de cazierul auto - exista posibilitatea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Legat de cazierul auto - exista posibilitatea reabilitarii acestuia ?

Figurez in cazierul auto cu unele abateri respectiv 1 suspendare pt. neacordare de prioritate si 2 amenzi una pt. radar si una pt. parcare neregulamentara , mentionez ca de la ultima abatere a trecut peste un an , ce trebuie sa fac pt. a avea din nou cazierul auto curat ?!
Cel mai recent răspuns: Alex-M , utilizator 11:49, 12 Octombrie 2010
Punctele de penalizare se sterg din evidente la 6 luni, daca in acest timp nu ati acumulat cele 15 puncte necesare suspendarii permisului.
Cazierul de care vorbiti nu va afecteaza cu nimic la pastrarea sau suspendarea permisului, el fiind numai o evidenta a "palmaresului" dvs. de conducator, care ramane in evidentele politiei rutiere.
Multumesc pt. rapuns deci sa intaleg ca respectivele abateri nu pot fi sterese prin nici o procedura ?! Mai nou angajatori solicita si aceste caziere rutiere ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier auto Mihai Matei Mihai Matei Buna ziua, am trecut in cazierul auto doua abateri (contraventii), exista posibilitatea sa fie sterse? Daca da, atunci um se procedeaza? Va multumesc mult. (vezi toată discuția)
Cazier auto reabilitare ? Alex-M Alex-M Cum poate fi reabilitat cazierul auto ?? figurez in acest \"cazier\" cu abateri din 2007 !! mentionez ca abaterile sunt minore radar, parcare neregulamentara ... (vezi toată discuția)
Cazier auto - stergere AOlteanu AOlteanu Buna ziua. Am avut permisul de conducere anulat. Dupa ce termenul necesar de la sentinta definitiva a trecut, am dat din nou examen si am luat un nou permis ... (vezi toată discuția)