avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cazier auto reabilitare ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cazier auto reabilitare ?

Cum poate fi reabilitat cazierul auto ?? figurez in acest "cazier" cu abateri din 2007 !! mentionez ca abaterile sunt minore radar, parcare neregulamentara si centura , amenzile au fost achitate la momentul respectiv . Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Alex-M , utilizator 12:59, 19 Ianuarie 2011
reabilitarea exista doar pentru pedepse penale si nu pentru alte cazuri. nu exista reabilitare ptr cazier auto.
Atunci care este procedura pt. ca acele abateri - contraventii sa fie sterse din acest cazier auto ?! Multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2011
Alex-M, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legat de cazierul auto - exista posibilitatea reabilitarii acestuia ? Alex-M Alex-M Figurez in cazierul auto cu unele abateri respectiv 1 suspendare pt. neacordare de prioritate si 2 amenzi una pt. radar si una pt. parcare neregulamentara , ... (vezi toată discuția)
Permis conducere suspendat ContSters307758 ContSters307758 Buna ziua, Unei persoane i s-a suspendat permisul deoarece a fost prins cu alcoolemie de 0.69 in aerul respirat. I s-a intocmit dosar penal in urma analizelor ... (vezi toată discuția)
Amenda penala nicolus nicolus Buna ziua, Am o amenda penala data din anul 2007. Nu am achitat-o dar stiu ca termenul de prescriptie conform codului penal este de 3 ani. Mi-am scos recent ... (vezi toată discuția)