am divortat in 2008 si am 1 copil in urma casatoriei,pt care s-a stabilit o pensie de 120 ron pt copil deoarece fostul sot a venit la tribunal cu adev de sal.falsa,eu am aflat un lucreaza,in vama otopeni,este declarant vamal si castiga destul de bine +bonuri de masa,dar firma la care lucreaza nu trece tot in cartea de munca,doar 1091 lei net are pt care am facut recurs si s-a modificat pensia la 200 ron.el trebuie sa-mi dea din urma diferenta 680 ron pe care mii da cu taraita 30 ron in fiecare luna + pensia alim o data la 1 luna si jumatate.intrebarea este pot cere in instanta poprire pe salariu si banii care trebuie sa-i dea din urma poate sa-i dea cum vrea?este corect sa-mi dea doar 30 ron in fiecare luna cum vrea el?eu cum pot dovedi ca are castiguri mai mari avand in vedere ca eu mai am un copil din prima casatorie si m-a lasat cu datorii multe la banci pe care le platesc singura.
impreuna cu fostul meu sot am deschis o firma,am incheiat contract de comodat pt sediu cu parintii mei pe adresa lor,am vandut firma iar noii administratori m-am mintit ca vor schimba sediul firmei cand am fost la avocatul care s- ocupat de vanzarea firmei,astfel firma a ramas cu acelasi sediu,dar cu acel contract semnat intre mine si parintii mei ,nu si cu ei.
intrebarea este pot rezilia parintii mei contractul avand in vedere ca nu s-a semnat un alt contract cu noii administratori?aici vine fiscul,garda ,politia si noi nu mai dam de ei .cum procedam?