avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale REZILIERE CONTRACT COMODAT
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

REZILIERE CONTRACT COMODAT

impreuna cu fostul meu sot am deschis o firma,am incheiat contract de comodat pt sediu cu parintii mei pe adresa lor,am vandut firma iar noii administratori m-am mintit ca vor schimba sediul firmei cand am fost la avocatul care s- ocupat de vanzarea firmei,astfel firma a ramas cu acelasi sediu,dar cu acel contract semnat intre mine si parintii mei ,nu si cu ei.
intrebarea este pot rezilia parintii mei contractul avand in vedere ca nu s-a semnat un alt contract cu noii administratori?aici vine fiscul,garda ,politia si noi nu mai dam de ei .cum procedam?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 02:57, 9 Aprilie 2010
daca stiti adresa administratorilor, notificati prin intermediul unui avocat sau executor judecatoresc.. daca nici asa nu vor lua masuri trebuie deschisa o actiune in instanta princare sa se constate rezilierea contractului de comodat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de comodat Vali26 Vali26 Soti am dat in comodat/spre folosinta, catre o firma pentru sediul social, o camera din casa noastra. Intre timp am divortat si vrem sa vindem casa. Contractul ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de comodat radugidi radugidi Sunt propietarul unui imobil si am facut un contract de comodat ptr.infiintarea unei firme a unui prieten(care intre timp a devenit dusman).Contractul nu este ... (vezi toată discuția)
Incetare contract comodat cristina.m_m cristina.m_m Dragilor, va rog sa ma ajutati cu o parere avizata. Situatia mea este urmatoarea: - am incheiat cu niste prieteni un contract de comodat prin care ... (vezi toată discuția)