avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reziliere contract de comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reziliere contract de comodat

Soti am dat in comodat/spre folosinta, catre o firma pentru sediul social, o camera din casa noastra. Intre timp am divortat si vrem sa vindem casa. Contractul de comodat a fost facut pe 5 ani si de atunci au trecut 3. Plus de asta in aceasta camera nu a stat nimeni din partea firmei a fost facut fictiv! Cum pot rezilia contractul tinand cont de darea spre vanzare a casei si de noua noastra situatie?
Ultima modificare: Vineri, 8 Decembrie 2017
Vali26, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:56, 8 Decembrie 2017
Buna seara,
Notificati printr-un executor judecatoresc sau printr-un cabinet de avocat firma ca in termen de 30 de zile intelegeti sa reziliati acel contract.
Dupa trecerea termenului adresati-va ONRC judetean anuntand ca ati notificat asupra rezilierii acelui contract.
Asta e tot.
Daca ati trecut acel contract si in CF si firma nu intelege sa radieze acel sediu, va trebui sa va adresati instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament ca sediul social newaugsan newaugsan Buna ziua, Am o intrebare. Am cumparat un apartament acum 7 luni. Am aflat (din diferitele anunturi de la posta) ca apartamentul este inca sediul social ... (vezi toată discuția)
Comodat sau inchiriere Badger Badger Daca la infintarea SC spatiul a fost pus la dispozitie SC printr-un contract de comodat, pt ca aceiasi SC sa se treca de la comodat la inchiriere in acelasi ... (vezi toată discuția)
Radierea sediului social al unei firme care a disparut Turcanu Turcanu Am inchiriat apartamentul unei firme,care si-a inregistrat sediul social la adresa apartamentului.Acum citeva luni firma a fugit din apartament si nu am reusit ... (vezi toată discuția)