avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... REZILIERE CONTRACT DE COMODAT
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

REZILIERE CONTRACT DE COMODAT

Sunt propietarul unui imobil si am facut un contract de comodat ptr.infiintarea unei firme a unui prieten(care intre timp a devenit dusman).Contractul nu este inregistrat la vreun notar si este pe termen nelimitat cu posibilitatea rezilierii in urma unui preaviz de 15 zile.Cum pot rezilia acest contract?Precizez ca pe cale amiabila nu exista nici-o sansa.
Cel mai recent răspuns: ContSters193035 , utilizator 18:58, 17 Aprilie 2011
Notificati ca reziliati contractul si ca-i puneti in vedere sa-si schimbe sediul social de la adresa d-voastra, daca nu o face, urmeaza sa faceti actiune in instanta pentru radierea sediului social, care se depune prin registrul comertului.
Il reziliati conform prevederilor lui-cu preaviz de 15 zile. II trimiteti prietenului o notificare conform careia ii acordati preavizul de 15 zile pentru a-si gasi alt sediu de firma, dupa care, la expirarea perioadei schimbati yala la imobil.
Daca prietenul a devenit dusman, normal ca nu puteti rezolva problema pe cale amiabila.
Partea proasta este ca locuieste in imobil.
Locuieste in imobil, cum? Cu contract de inchiriere in care d-voastra sunteti proprietarul? Sau cum? Si la ce apartament, etaj, (eventual) este locuinta lui si unde sediul firmei ?
A avut un acord de habitatie care a expirat.L-am dat in judecata si am o hotarare de evacuare, cu,care am fost la executor.Acesta mi-a spus ca nu poate executa hotararea fiindca exista aceasta firma la care este administrator.

Alte discuții în legătură

Incetare contract comodat cristina.m_m cristina.m_m Dragilor, va rog sa ma ajutati cu o parere avizata. Situatia mea este urmatoarea: - am incheiat cu niste prieteni un contract de comodat prin care ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de comodat ionnicu ionnicu In luna februarie 2014 am incheiat un contract de comodat cu o ruda care detine PFA si avea domiciliul in locuinta mea, pentru functionarea sediului ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu firma d3ag0s d3ag0s As dori sa stiu care este calea legala prin care pot forta schimbarea sediului social al unei societati comerciale. Povestea pe scurt este urmatoarea: in 2009 ... (vezi toată discuția)