avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Reziliere contract de comodat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Reziliere contract de comodat

In luna februarie 2014 am incheiat un contract de comodat cu o ruda care detine PFA si avea domiciliul in locuinta mea, pentru functionarea sediului profesional al PFA.
Din luna iulie 2014 ruda si-a schimbat domciliul dar nu si sediul firmei.
Cum pot sa reziliez contractul de comodat?
Cel mai recent răspuns: ionnicu , utilizator 19:29, 16 Noiembrie 2015
Este suficient daca il notificati pe comodatar ca reziliati contractul. Notificarea i-o trimiteti prin posta cu confirmare de primire.
Si apoi ce depun la Registrul Comertului unde este inregistrat contractul de comodat?
Nu d-voastra trebuie sa depuneti cva la Registrul Comertului ci persoana autorizata trebuie sa faca dovada noului sediu. D-voastra puteti trimite o notificare la Regitru aratad ca ati reziliat contractul si ca PFA-ul nu mai are sediul acolo.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de comodat radugidi radugidi Sunt propietarul unui imobil si am facut un contract de comodat ptr.infiintarea unei firme a unui prieten(care intre timp a devenit dusman).Contractul nu este ... (vezi toată discuția)
Reziliere comodat il_so il_so Intre mama si sora mea este un contract de comodat(pentru sediul firmei surorii mele) iar in contract se stipuleaza ca poate fi reziliat de oricare dintre ... (vezi toată discuția)
Apartament ca sediul social newaugsan newaugsan Buna ziua, Am o intrebare. Am cumparat un apartament acum 7 luni. Am aflat (din diferitele anunturi de la posta) ca apartamentul este inca sediul social ... (vezi toată discuția)