Buna ziua,
Am o problema cu vecinul meu.
Am acte de proprietate pe un teren la tara, am cadastru, intabulare, toate actele cerute de lege (dorim sa construim o casa). Acum un an am facut cerere la Primarie ptr constructia unui gard intre vecinul meu si noi. Acest gard s-a facut pe terenul meu deoarece la momentul respectiv vecinul nu a fost de acord cu un gard nou si, in urma certurilor cu acest vecin, sfatuiti de Primarie si Politie l-am facut la 25 de cm fata de vechiul gard (vechiul gard este delimitarea de hotar si are si parii pusi de cel de la cadastru)
Aseara am observat ca el a dat jos vechiul gard si a scos si parii care erau pusi ptr delimitarea terenului si mi-a spus ca daca vreau acum sa mut gardul pe locul celui vechi.
Nu e normal! Anul trecut politia i-a spus ca nu are dreptul sa de-a jos vechiul gard pentru ca intra pe terenul meu.
Aseara am chemat pe viceprimar si mi-a spus ca daca nu imi convine sa-i dau in judecata. E corect?
Noi dorim sa punem tabla pe vechiul gard, dar problema e acum ca ei nu mai recunosc semnele de la cadastru.
Ce-i de facut?
Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat.