Avocatul a fost la politie la cercetari penale si a verificat dosarul,acesta avand mai multe nereguli si atunci a solicitat dosarul medical si o noua expertiza la IML.Cand suna la politie sa intrebe daca au fost aduse documentele i se spune ca victima nu mai raspunde la telefon si ca nu pot lua legatura cu ea.
Anul trecut sotul meu a provocat un accident din care a rezultat vatamarea corporala a unei persoane care a primit 90 zile de ingrijiri medicale.Accidentul a fost produs in mai 2010 iar dosarul se afla inca la politie.Avocatul sotului meu a cerut o noua expertiza la IML si dosaul medical al victimei ( pentru ca accidentul a fost produs pe un drum in lucru iar sotul meu circula cu aproximativ 20-30 km la ora si a lovit masina in care se afla victima din spate),documente pe care nu le-a dus la politie pana acum.Exista un termen in care poate sa depuna actele sau se poate prelungi la nesfarsit?
In data de 28.06.2010 sotul meu mergea dinspre Oradea inspre Satu Mare iar la iesirea sin Carei a tamponat o masina care a franat brusc in fata lui.Drumul respectiv era in lucru si el circula cu aproximativ 20 km la ora.O doamna care a stat pe bancheta din spate s-a speriat foarte tare si spunea ca nu poate respira si nu se poate misca. A fost internata la spital la Cluj cu diagnosticul de semipareza partea stanga.Doamna in cauza nu are pretentii de la sotul meu sau cel putin asa sustine acum dar nici nu vrea sa dea declaratie notariala in acest sens.Ce ne sfatuiti sa facem?