avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters139971

Activitate ContSters139971

Răspuns la discuția violare de domiciliu?
am sa va urmez sfatul si am sa merg mai departe chiar daca trebuie sa ''musc '' din el:))
intradevar oricine poate da in judecata pe oricine dar sa tot primesti citatii... eu am 10 procese cu acest om la care trebuie sa ma prezint mereu , dar avocatul care a incercat sa ma ajute intr-un dosar si la randul sau sa fie chemat la parchet si la alte institutii de stat...
imi este teama sa angajez un avocat deoarece la dosarul revocare donatie care este inca pe rol am angajat un avocat care la randul sau este dat in judecata de acest asa zis om
am un apartament donat de fratele meu cu uzul fruct viager dar in 2007 m-a dat in judecata ptr revocare donatie. Anul trecut m-a dat in judecata ptr evacuare din apartament la care instanta a hotarat ca nu pot fi dat afara din apartament deoarece pana la solutionarea dosarului ptr rev. donatie sunt proprietarul de drept , cu toate acestea el a venit cu un executor judecatoresc sa stea si el in apartament , am fost de acord , i-am dat o cheie dar nu a venit sa stea in apartament. Acum 2 saptamani a deschis un alt dosar ptr ordonanta presedintiala la care a avut castig de cauza , nu am facut recurs deoarece eram de acord sa stea in apartament dar cand am vrut sa intru si eu in apartament mi-am dat seama ca e schimbat incuietorile la usa. Daca intru fortat in apartament pot fi acuzata de violare de domiciliu? Are el dreptul sa ma dea afara din casa? Ce pot face sa intru si eu in apartament dar sa nu fiu acuzata de ceva?
Discuție hartuire?
sunt data in judecata de cumnatul meu in mai multe procese fara un motiv clar , la toti prietenii spune ca ma va aresta . ce e de facut?