avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... hartuire?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

hartuire?

sunt data in judecata de cumnatul meu in mai multe procese fara un motiv clar , la toti prietenii spune ca ma va aresta . ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 14:54, 11 Aprilie 2010
Depinde de ce fel de procese este vorba. Daca sunt civile nu poate fi vorba de arest. Daca sunt penale arestarea este dispusa doar in anumite conditii. Ar trebui sa vedeti mai intai ce vrea de la dvs si apoi va putem da o parere. Intrebarea dvs este foarte vaga.
sunt data in judecata de cumnatul meu in mai multe procese

Spuneti-ne va rog,despre ce fel de procese este vorba mai exact?
Daca este vorba de procese civile,atunci nu aveti de ce sa va faceti griji,pentru ca nu se pune problema de arest.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cadrul procesului de divort, avocatul uneia din parti poate ... catinf catinf In cadrul procesului de divort, avocatul uneia din parti poate pune intrebari martorilor, avand in vedere ca trebuie sa asiste, nu sa reprezinte? Multumesc. (vezi toată discuția)
Chiar pot sa am dosar penal,pentru ca o vecina insista pe la politie ca eu o jignesc? cristian_ro cristian_ro Buna ziua,am si eu o mare nelamurire,am primit citatie,sa ma prezint ca martor,intr-un dosar penal,deschis pe o plangere penala,de vecina mea,care imi face ... (vezi toată discuția)
Martor in accident rutier soirrelevant soirrelevant Buna seara, Recent am fost martorul unui accident rutier, eram in mashina unui prieten shi pe cand incerca sa parcheze, a lovit cu spatele un trecator. Amicul ... (vezi toată discuția)