avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... In cadrul procesului de divort, avocatul uneia din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

In cadrul procesului de divort, avocatul uneia din parti poate ...

In cadrul procesului de divort, avocatul uneia din parti poate pune intrebari martorilor, avand in vedere ca trebuie sa asiste, nu sa reprezinte? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:34, 7 Decembrie 2022
Asistenta juridică include si reprezentarea juridică, fiind un tot unitar.
Și consultanta juridică întra în cadrul asistentei juridice la termenul de judecată.

Am văzut ca nici toți avocatii mai tineri nu au inteles aceste lucruri.

Deci, avocatul poate adresa întrebări martorului.

Faceți confuzie cu alte noțiuni din domeniul dreptului penal, mai exact spus din materia dreptului procesual penal.

Eu lucrând și în penal și în civil imi este ușor sa stăpânesc mai multe noțiuni de drept din cele doua ramuri de drept.

Scris din București 2022
Ultima modificare: Miercuri, 7 Decembrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incredibil ce prostii se posteaza.

Era vorba despre un divort, nu de dreptul penal...

Da, avocatul poate adresa intrebari martorului.
Avocat Lăzăruţiu Lucian, Avocat
Oamenii fac o tocanita de drept si aduna ce aud din stanga si din dreapta.
Rezultatul este adesea acesta...o lipsa totala a intelegerii desfasurarii unui proces...

In penal este alta discutie dar numai strict pe lege si nu aiurea...
De unde scoateți dvs opiniile astea ca av trebuie sa asiste,nu sa reprezinte etc.Nu aveți nici cea mai vaga părere despre cum se desfășoară un proces dar afirmați cu tărie diverse...Dacă stateati o ora într o sala de judecata va lamureati sau dacă va uitați măcar la seriale cu avocati..
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Era clar ca doamna vorbea despre un divort,,, nu despre drept penal. Dar nu e e prima data cand aberati pe acest forum . Nu inteleg cum sunteti acceptat in contiunare.. Aviz moderatorilor.

Alte discuții în legătură

Nelamuriri cristiursa cristiursa 1daca nu e inceputa urmarirea penala organele de urmarire sunt obligata sa aduca la cunostinta unei persoane dreptul de a avea aparator spre ex. luarea unei ... (vezi toată discuția)
Qui tacet, consentire videtur ! dogele dogele Am citit recent un articol pe tema dreptului martorului de a (nu) fi asistat în faza de urmărire penală. Am să redau câteva rânduri rugându-i pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. fostul soț mi-a intentat proces pentru stabilire ... Ioana L. Ioana L. Bună ziua. Fostul soț mi-a intentat proces pentru stabilire program de vizitare copii. În cadrul audierii probei cu martori fostul sot a propus ca martor o ... (vezi toată discuția)