Buna nu a fost nici o terta persoana a fost lovit de un sofer in perimetrul acela de trecere de pietoni aproximativ 5-6 metri de zebra si soferul la constatarea vitezei a avut dupa examinatori 126 km/h deci el a fost victima nu altcineva.Va intreb pentru ca am fost amenintati de sofer ca nu i se va intampla nimic si ca o sai platim pagubele masinii pentru ca este masina de firma si ca masina a stat si firma a pierdut bani din aceasta cauza,un alt aspect este ca noi nu avem un Certificat Medico-Legal pentru fratele meu ,cred ca ar fi trebuit sa vina medicul legist si sa i se intocmeasca un CML avand in vedere ca este netrasportabil.
am si eu o intrebare si vreau sa fac un scurt istoric.
In data de 11 martie 2010 fratele meu a avut un accident de circulatie si sa soldat cu ranirea grava a acestuia adica:
rupte ambele picioare in zona tiibiilor cu fractura deschisa
ruptura de bazin
ruptura de hemidiafragm drept
plaman colabat
ficat desprins si urcat peste plaman
intestine incalcite dupa rinichi drept
i sau facut trei operatii peste abdomen repectiv picioare a stat 13 ore in sala de operatii.
In momentul accidentarii el a trecut la 10 dupa trecerea de pietoni avand viteza aproximata de politia Dej de 126 km/h deci in limta de siguranta a treceri de pietoni a avut 126km/h nu ia vazut nimeni testul etilotest si testul bilogic ce ma sfatuiti va multumesc anticipat