Imi puteti explica mai exact ce trebuie sa fac?
Sa trimit un fax catre casa de pensii caras-severin, sa depun o cerere personal acolo, sau cum ar trebui facuta aceasta notificare? Mersi frumos pentru raspuns!
Buna ziua tuturor, am si eu o intrebare...
Am depus si eu un dosar pentru acordarea drepturilor ptr. persecutie politica si am castigat procesul in caras-severin... dupa care cei de la casa de pensii au facut recurs la curtea de apel timis. Cei de aici au respins recursul... si au declarat decizia irevocabila insa nu am primit nimic acasa (pe just.ro am vazut decizia). Ce trebuie sa fac in continuare, ca de la casa de pensii nu se "aude" nimic.
Sentinta:
Solutie: Respinge recursul declarat de recurenta AGENŢIA PENTRU PRESTAŢII SOCIALE A JUDEŢULUI CARAª-SEVERIN în contradictoriu cu reclamanta ..... împotriva sentinţei civile nr. .... pronunţată de Tribunalul Caraş-Severin, în dosar nr. .... Fără cheltuieli de judecată. Irevocabilă. Pronunţată azi, 17.03.2011, în şedinţă publică.
Am avut un accident de masina... Am fost vinovat pe faza ca am baut cu 8-9 ore inainte.Stiu ca multi zic asta, dar eu chiar am dormit 8 ore inainte de accident dar totusi mi-a iesit alcoolemie.l Poate fiindca sunt foarte slab.. NU AM nici o vina reala, omu' a taiat o curba si am dat in el. Sunt judecat ptr. omor din culpa... am avocatul cel m ai bun, cel mai scump, etc... ce risc?