avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Scuze, intrebare proasta...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Scuze, intrebare proasta...

Am avut un accident de masina... Am fost vinovat pe faza ca am baut cu 8-9 ore inainte.Stiu ca multi zic asta, dar eu chiar am dormit 8 ore inainte de accident dar totusi mi-a iesit alcoolemie.l Poate fiindca sunt foarte slab.. NU AM nici o vina reala, omu' a taiat o curba si am dat in el. Sunt judecat ptr. omor din culpa... am avocatul cel m ai bun, cel mai scump, etc... ce risc?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:48, 12 Aprilie 2010
Conform art. 178 alin. (3) Cod penal, inchisoare intre 5 si 15 ani, dar probabil ca stiati asta deja...
Daca nu aveti antecedente penale, ati colaborat cu organele de cercetare, ati avut o atitudine sincera, ati reparat prejudiciul etc. beneficiati de circumstante atenuante judiciare si se poate scadea pedeapsa sub minimul special, adica sub 5 ani.
Daca va condamna la mai putin de 3 ani, poate va dau cu suspendare...
In rest, mai trebuie sa aveti si noroc.
cat ti-a iesti alcoolemie ca sa stiu sa ma feresc si eu sa ma imbat noaptea si sa conduc peste 8 ore adoua zi....mersi..
macovei2000 a scris:

cat ti-a iesti alcoolemie ca sa stiu sa ma feresc si eu sa ma imbat noaptea si sa conduc peste 8 ore adoua zi....mersi..
[/quo

Problema este sa reusiti !
In functie de atitudinea dvs la ancheta si in cadrul cercetarii judecatoresti,de circumtantele personale,dar si de probatoriul administrat,este posibil sa obtineti o pedeapsa minima,fie cu executare,fie sub minim, cu suspendarea executarii,conf.art.81 c.pen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru alcoolemie de 0,65? BENNY82 BENNY82 Dupa ce am consumat alcool, m-am urcat la volan si m-am rasturnat cu masina intr-un sant. Am fost sigura victima si mi-a iesit o alcoolemie de 0,65 dupa 2 ore ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcoolemie Marian-90 Marian-90 la prima recoltare de sange am avut 1 , iar la cea dea doua 0,80 , am fost sfatuit sa fac o recalculare a alcoolemiei ,sunt sanse sa iasa mai mica???? (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta bauturilor alcoolice Stiggy Stiggy In luna mai a acestui an, intr-o noapte, in jurul orelor 02:30 am, am avut un accident de circulatie soldat doar cu avarierea masinii pe care o conduceam. Ma ... (vezi toată discuția)