Buna ziua.
Am si eu o problema de rezolvat daca se poate...
Acum aproape 4 ani la o petrecere in caminul studentesc unde stateam ca eram la facultate am cunoscut o tipa adusa de un coleg de camera,la care mi-a spus ca ''merge'' de o aventura,iar eu prostul am inghitit si m-am ametit un pic si m-am dat la ea.Colegul meu a avut dreptate inlegatura cu ea dar din toti eu am patit-o si anume ca dupa acea noapte nu-am mai vazut-o in schimb dupa 9 luni mi-a dat telefon nici nu stiu de unde avea numarul meu,mi-a dat vestea... ca a dat nastere unui copil, pentru un moment am ramas fara cuvinte,nu-mi venea sa cred ca m-i s-a intamplat asa ceva,iar eu i-am inchis telefonul.A venit cu mama ei la camin sa-mi spuna ca nu vrea nimic de la mine doar sa-l recunosc,iar eu i-am spus ca nu vreau sa-i dau numele meu unui copil de care nu am stiut de existenta lui si mai ales cu o femeie pe care nu stiu mare lucru.Dupa 2 luni am primit citatie acasa,deci asa au aflat si parintii mei,si m-am simtit foarte rau pentru ca i-am
tradat,daca stiam de el acum ca este permis avortul se rezolva ca nu este singura fata care a ramas,problema a fost ca m-am protejat si totusi s-a intamplat.Nu m-am prezentat pentru ca aveam examene,acum vreoia si pensie alimentara,se ridicase cu pretentii.Dupa toata nebunia asta cand imi era mai rau am intalnit o fata din camin care m-a facut sa mai uit necazul acesta.Dupa 2 ani m-a ajutat sa depasesc momentele grele din judecata,am facut si testul de paternitate doar sa mai lungesc cazul,dar in zadar.S-a adeverit ca este al meu desi eu tot nu cred si nici nu voi simti ceva pentru acest copil de care nu am stiut pana in ziua cand s-a nascut, i s-a dat si numele meu si s-a stabilit si pensia alimentara desi nu aveam serviciu,eram intretinut.Citatii peste citatii,nu mai stiam ce sa fac,dar in 2009 am reusit sa ma angajez si am facut credit sa ii platesc sa fiu la zi,m-am insurat si la scurt timp am conceput si un copil,un copil dintr-o casatorie si
dorit cu persoana iubita nu miseleste, dar ghinionul meu a fost ca s-au facut disponibilizari la scurt timp si am ramas fara serviciu si nu am mai platit ca nu mai aveam de unde.Am depus actele recente in dosar pentru a se sti ca nu detin nici un loc de munca,stau si cu chirie si doar sotia primeste 600lei indemnizatie si chiar nu am asta pana cand voi gasi ceva,dar nu pot sti cand.Vroiam sa spun ca am primit citatie pentru a se restabili,numai ca srie ca este caz penal.Vreau sa stiu ce patesc daca totusi nu am de unde sa platesc,ce se poate intampla cu mine in situatia aceasta?Nu am nimic,singura mea avere este familia mea,sotia si copilul.As vrea sa-mi puteti raspunde cat mai repede ca stiu la ce ma pot astepta.
Multumesc