Buna ziua
Lucrez la o firma de distributie si productie de aproape 2 ani pe o zona formata din 5 judete dar saptamana trecuta un sef de la bucuresti m-a informat ca firma va reorganiza zonele si zona mea se va desfiinta,deoarece sunt divortata si am 2 copii minori in ingrijire fiind singurul venit in casa nu am semnat desfacerea contractului de munca cu acordul ambelor parti asa cum mi-a fost sugerat .Dupa multe telefoane in care am cerut o notificare semnata care sa ateste faptul ca as fi in preaviz ieri mi s-a spus ca de fapt nu se reorganizeaza nimic dar pentru ca nu am vrut sa-mi dau demisia mi s-a alocat o alta zona in capatul celalat al tarii.Din cate stiu eu firma nu va plati nimic suplimentar pentru relocare(cazare,diurana care oricum e inexistenta)Este legala decizia lor ,ce ar trebuii sa fac mai departe?precizez ca am de luat din octombrie anul trecut pana azi un cumul de bonusuri nestipulate in contract si salarii in valoare de aprox.100 mil.pot sa-i mai recuperez?
mersi mult.I-am lasat usa deschisa catre copii chiar am pastrat fotografia noastra de la nunta in aceeasi rama in acelasi loc,copii nu vor sa auda de el si ma roaga sa scot fotografia si sa nu-i mai pomenesc numele,baiatul are 11 ani stie foarte bine ce viata am avut impreuna ca familie iar fata are 6 ani,poate este inca mica dar nici ea nu vrea sa auda nimic de el,le-am spus ca indiferent ce s-a intamplat el a fost si va ramane tatal lor...au ramas dezamagiti,poate ca traumele ramase de la el inca nu s-au sters in capusoarele lor.:( sper ca timpul sa rezolve ce nu reusesc psihologi :)
S-a fixat intradevar pensia de intretinere de 100ron/copil dar anul trecut nu a platit deloc ,abia anul acesta a inceput sa depuna in contul deschis de mine dupa ce l-am avertizat ca voi deschide actiune judecatoreasca,binenteles plateste doar pe anul acesta nu retroactiv.
:sorry:mersi mult!Regret foarte mult deoarece copii nu merita sa-i poarte numele,divortul s-a finalizat in martie anul trecut iar el nu i-a mai vazut de la sfarsitul lui martie2009,nu mai vorbim de ajutor financiar sau macar un telefon de ziua lor de nastere.:(,asta e..
Sunt mama a doi copii,in urma cu un an am divortat de tatal lor acesta renuntand la drepturile asupra minorilor in favoarea mea.As dori daca se poate sa-i trec si pe ei pe numele meu avut inaintea casatoriei,mentionez ca eu am trecut deja la numele avut anterior.Va multumesc.:)