Buna ziua
Lucrez la o firma de distributie si productie de aproape 2 ani pe o zona formata din 5 judete dar saptamana trecuta un sef de la bucuresti m-a informat ca firma va reorganiza zonele si zona mea se va desfiinta,deoarece sunt divortata si am 2 copii minori in ingrijire fiind singurul venit in casa nu am semnat desfacerea contractului de munca cu acordul ambelor parti asa cum mi-a fost sugerat .Dupa multe telefoane in care am cerut o notificare semnata care sa ateste faptul ca as fi in preaviz ieri mi s-a spus ca de fapt nu se reorganizeaza nimic dar pentru ca nu am vrut sa-mi dau demisia mi s-a alocat o alta zona in capatul celalat al tarii.Din cate stiu eu firma nu va plati nimic suplimentar pentru relocare(cazare,diurana care oricum e inexistenta)Este legala decizia lor ,ce ar trebuii sa fac mai departe?precizez ca am de luat din octombrie anul trecut pana azi un cumul de bonusuri nestipulate in contract si salarii in valoare de aprox.100 mil.pot sa-i mai recuperez?
Din punct de vedere legal firma la care lucrati nu a facut nici o ilegalitate ci prin decizia luata ulterior, nu a facut decat sa va oblige sa renuntati singura la serviciu. Daca nu este stipulat nicaieri nu cred ca veti mai intra vre-odata in posesia bonusurilor tinand cont de felul in care a jucat firma..