avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... problema contestatie decizie de concediere.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

problema contestatie decizie de concediere.

Buna ziua, anul trecut in noiembrie am fost concediat prin decizie de concediere art 65.(1) codul muncii. am semnat decizia de concediere urmand sa o primesc in data stipulata in decizie.
aceasta decizie nu am primit-o nici pana acum dupa nenumarate telefoane date de mine catre firma incercand sa aflu ce se intampla am fost plimbat mereu ca o sa vina prin posta si sa am rabdare.
intrebarea mea este :
avand in vedere noile modificari din codul muncii , mai am dreptul sa contest decizia de concediere ?
eu am primit azi un telefon ca ei au decizia si ca sa vin sa o iau ( probabil nu au bani de posta) si ca mi-o elibereaza cu stampila de iesire.

ce ma sfatuiti sa fac ? cum se formuleaza acea contestatie , am nevoie de un avocat sa o formuleze?
Cel mai recent răspuns: raduionut , utilizator 13:18, 9 Februarie 2011
Semnati de primire a deciziei si trece-ti data la care ati luat la cunostinta pe decizie.
Va duce-ti cu ea la un avocat sa vedeti daca aveti motive de contestatie.
pai motive ar fi multe, personal eu din noiembrie pana acum cu ce ar fi trebuit sa traiesc daca somaj nu, salariu nu... sa-mi caut in alta parte cum fara carte de munca...
este normal sa ma tina atata timp cu actele in aer?
dupa ce am fost anuntat ca ma da afara in perioada preavizului meu nu m-au chemat la munca dandu-mi in scris acest lucru si au mai angajat alta persoana in locul meu ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea de salarii compensatorii ramona800 ramona800 am fost anuntata de catre managerul meu verbal ca aceasta luna este ultima in care voi lucra aici deoarece se restructureaza postul meu. posibilitatile de ... (vezi toată discuția)
Decizie de inchidere a contractului de munca facuta ilegala....cum o contetez? kartush45 kartush45 In atentia celor care sant in domeniul dreptului...am o problema cu o decizie de inchidere a contractului individual de munca, mai exact faptul ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Preaviz incetare contract individual de munca bogdanal01 bogdanal01 Buna ziua. Acum 2 zile am primit un preaviz desfiintare a postului meu (cercetator stiintific) fara numar de intrare, fara sa specifice unde, cind pot depune ... (vezi toată discuția)