Mie nici prin gand nu-mi trecea ca poate sa existe o masina oprita pe mijlocul benzii de circulatie.Eu eram atent sa nu-l lovesc pe cel depasit, ma uitam in oglinda si brusc m-am trezit c-o masina oprita in fata mea,repet pe centrul primei benzi de circulatie.Politia cum actiona intr-o situatie de genul asta?Eu sunt convins ca zicea: lovire din spate.
N-a fost nici o problema ne-am inteles.Dar eu nu stiam sigur daca sunt vinovat,era in localitate si a oprit pe mijlocul benzii de circulatie sa coboare pt a-si deschide poarta la casa.Sustinea ca l-am lovit din spate!
Nu aveam viteza, l-am atins doar.
Nu mi se pare corect sa se aplice regula lovirii din spate,deoarece masina lui nu era in miscare.
Ma deplasam cu masina pe o sosea cu 2 benzi pe sens,am depasit o masina de pe prima banda si in timp ce ma aflam in depasire o persoana din alta masina m-a claxonat sa trec mai repede pe prima banda eu aflandu-ma in depasire.Am semnalizat si-am trecut in fata masinii depasite,deodata am observat in fata mea o masina oprita a unui domn care vroia sa intre in curte.L-am lovit din spate fara pagube materiale,doar o zgarietura a nr de inmatriculare.
E normal sa-ti opresti masina pe o sosea si sa mergi sa-ti deschizi poarta,fara sa ai puse avariile sau semnalizarea?Cine e de vina in situatia aceasta?Astept un raspuns.Multumesc anticipat.