avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Activitate adriancaly

Activitate adriancaly

Răspuns la discuția Multe probleme...
Maine dimineata ma duc sa depun dosarul pentru cazierul judiciar.
Am si eu o intrebare la care nu mi-a raspuns nimeni. In cazul in care firma are datorii ce mi se poate intampla si ce pot face ca sa scap de ele ?
As vrea sa iau legatura cu cineva care se pricepe.
Multumesc frumos. O seara buna.
acum incerc sa scot cazierul judiciar al firmei sa vad daca are datorii, daca nu are o voi vinde cuiva, dar daca are ... ce pot face ?
obiectul de activitate al firmei este activitati de consultanta in management.
nu are angajati, nu are activitate (dar nu am depus nimic pentru asta)
in fisa sintetica nu aveam nimic de plata.
ce s-ar putea intampla daca nu mai depun nimic ?
Buna ziua. Ma numesc Adrian, am 20 de ani si va cer ajutorul.
Acum 2 ani un "bun" prieten mi-a cerut ajutorul (am scris "bun" pentru ca s-a dovedit a fi contrariul). Mi-a spus sa il ajut cu o firma, sa o treaca 3 luni pe numele meu pana face el 18 ani apoi o va lua inapoi si poate vom deschide o afacere impreuna. Nici pana in ziua de astazi nu m-a contactat. Anul trecut in noiembrie am fost la administratia fiscala la care apartine firma si am vazut ca ii lipsesc o groaza de declaratii. Am facut tot posibilul si le-am depus. Acum vreau sa vad daca firma are datorii catre stat sau banci. Ma gandesc cu groaza daca are datorii ce se va intampla.
Ce pot face in situatia aceasta ? Chiar daca firma nu are datorii eu am fost inselat. Daca firma are datorii tot inselat raman, dar este mai grav pentru mine.
Ce ii pot face ? Imi este frica sa il dau in judecata sau ce s-ar mai putea face pentru ca totul este impotriva mea.
Daca nu mai depun declaratiile nici la administratia fiscala, nici la registrul comertului ce se poate intampla ?
Vreau sa scap de ea, chiar daca are datorii, chiar daca nu are datorii.
Va rog mult ajutati-ma. Multumesc frumos.