avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Activitate Denisababy

Activitate Denisababy

Buna ziua,
As vrea sa deschid si eu un site de genul www.MyWin.ro , www.Mr123.com, www.free1.co.il etc care vad ca sunt foarte populare afara. Din ce am citit din declaratiile celor care au acest gen de siteuri pare totul ok . Ei spun :
"Daca aveti impresia ca inselam oamenii atunci am dori sa profitam de aceasta oportunitate si a va explica cum functioneaza acest sistem:
Sa spunem ca deschidem o licitatie un obiect care costa 1000 de Euro in magazin. Sistemul este facut in felul urmator : licitatia devine Hot in momentul in care sunt atatea oferte cat sa acopere cei 1000 de euro ( va reamintesc din regulament ca o licitatie se incheie in momentul in care 2 conditii se intrunesc: numarul de oferte necesare este 0 si timpul ramas este 0.In cazul in care timpul ajunge la 0 si numarul de oferte nu ajunge la 0 timpul se va reseta pana se vor strange toate ofertele necesare terminarii licitatiei). Daca la acea licitatie noi primim la fiecare oferta 1 euro atunci licitatia va deveni Hot in momentul in care sunt depuse 1000 de oferte. Din momentul in care licitatia ajunge Hot pana la terminarea acesteia durata este in general intre 1 si 3 zile.

Da, este adevarat ca aceasta este o afacere care genereaza profit,dar profitul vine din cele 1-3 zile in care licitatia este Hot.

Speram sa dam cat mai multe produse la cati mai multi oameni pentru ca noi credem ca acesta este cel mai bun marketing pe care il putem face acestui site. Il puteti intreba pe domnul Dobre Alexandru Marius din Pitesti daca a fost multumit ca si-a cumparat un laptop nou Dell pentru doar 49,29 Ron sau il puteti intreba pe Vilcoci Bogdan Daniel ,un student din Bucuresti, daca este fericit cu noul sau Nokia 5800 cumparat cu doar 28,68 Ron.

Am putea continua aceasta lista dar credem deja va poate da un raspuns la cum functioneaza aceasta afacere. Si va putem garanta ca nu inselam pe nimeni.

Dupa terminarea fiecarei licitatii puteti vedea toate ofertele depuse si asta este o metoda de a controla ce se intampla foarte usor.
"

Exista vreo problema legala daca ma apuc de aceasta afacere?