avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Este legal site-ul Mywin.ro?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Este legal site-ul Mywin.ro?

Buna ziua,
As vrea sa deschid si eu un site de genul www.MyWin.ro , www.Mr123.com, www.free1.co.il etc care vad ca sunt foarte populare afara. Din ce am citit din declaratiile celor care au acest gen de siteuri pare totul ok . Ei spun :
"Daca aveti impresia ca inselam oamenii atunci am dori sa profitam de aceasta oportunitate si a va explica cum functioneaza acest sistem:
Sa spunem ca deschidem o licitatie un obiect care costa 1000 de Euro in magazin. Sistemul este facut in felul urmator : licitatia devine Hot in momentul in care sunt atatea oferte cat sa acopere cei 1000 de euro ( va reamintesc din regulament ca o licitatie se incheie in momentul in care 2 conditii se intrunesc: numarul de oferte necesare este 0 si timpul ramas este 0.In cazul in care timpul ajunge la 0 si numarul de oferte nu ajunge la 0 timpul se va reseta pana se vor strange toate ofertele necesare terminarii licitatiei). Daca la acea licitatie noi primim la fiecare oferta 1 euro atunci licitatia va deveni Hot in momentul in care sunt depuse 1000 de oferte. Din momentul in care licitatia ajunge Hot pana la terminarea acesteia durata este in general intre 1 si 3 zile.

Da, este adevarat ca aceasta este o afacere care genereaza profit,dar profitul vine din cele 1-3 zile in care licitatia este Hot.

Speram sa dam cat mai multe produse la cati mai multi oameni pentru ca noi credem ca acesta este cel mai bun marketing pe care il putem face acestui site. Il puteti intreba pe domnul Dobre Alexandru Marius din Pitesti daca a fost multumit ca si-a cumparat un laptop nou Dell pentru doar 49,29 Ron sau il puteti intreba pe Vilcoci Bogdan Daniel ,un student din Bucuresti, daca este fericit cu noul sau Nokia 5800 cumparat cu doar 28,68 Ron.

Am putea continua aceasta lista dar credem deja va poate da un raspuns la cum functioneaza aceasta afacere. Si va putem garanta ca nu inselam pe nimeni.

Dupa terminarea fiecarei licitatii puteti vedea toate ofertele depuse si asta este o metoda de a controla ce se intampla foarte usor.
"

Exista vreo problema legala daca ma apuc de aceasta afacere?
Cel mai recent răspuns: newcristy , utilizator 13:08, 12 Mai 2010
Buna ziua,
Am tot cautat si eu informatii despre cat de legal este site-ul respectiv si se pare ca cei 100 000 de euro investiti in publicitate au stiut sa ascunda destul de bine acest lucru utilizatorilor frecventi ai internetului.
NIMENI nu s-a pronuntat pana acum, pe vreun site, cu privire la cat de legal este ceea ce fac cei de la www.mywin.ro, iar pe foarte multe site-uri apar tot felul de articole de promovare si publicitate.
Site-ul este CLAR ilegal si nu poate functiona nici macar cu autorizatie pentru "jocuri de noroc".
Am mai postat si eu mai demult, tot pe acest forum, aceeasi intrebare, in speranta ca cineva de aici imi va raspunde.
Nu vreau sa cred ca si administratorii de la avocatnet.ro au fost platiti, asa ca astept in continuare un raspuns CLAR, PERTINET si LA OBIECT la intrebarile puse.
Eu va pot ajuta cu un articol gasit mai demult, cand incerca sa aflu daca www.pretbomba.ro este legal.
Art. 36.(ord 99/2000) - Sunt considerate practici comerciale interzise:
a) vânzarea piramidală, vânzarea practicată prin procedeul denumit "bulgăre de zăpadă" sau orice alte procedee similare care constau în special în a oferi produse/servicii consumatorilor făcându-i să spere că le vor obţine fie cu titlu gratuit, fie la un preţ redus faţă de valoarea lor reală şi condiţionând vânzările de plasarea contra plată de bonuri, tichete, cupoane ori a altor titluri similare către terţi sau de colectarea de adeziuni sau subscrieri;
newcristy a scris:
Nu vreau sa cred ca si administratorii de la avocatnet.ro au fost platiti, asa ca astept in continuare un raspuns CLAR, PERTINET si LA OBIECT la intrebarile puse.

Stimate domn, nimeni nu e obligat sa va raspunda pe acest forum, asa ca e foarte posibil ca intrebarea dvs sa nu primeasca raspuns. Iar daca administratorii ar fi fost platiti de cineva, banuiesc ca e clar ca topicul nici n-ar fi existat. Multumesc pentru incredere...
Si eu va multumesc pentru efortul pe care l-ati depus pentru a raspunde.
Deasemenea vreau sa va multumesc pentru raspunsul dat si pentru elucidarea problemei.
O zi placuta va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Http://mywin.ro - o alta escrocherie? newcristy newcristy Buna ziua, Am dat, de curand, de un alt site de licitatii online de tip piramidal care pare sa functioneze nestingherit. Din cate stiu eu aceste practici ... (vezi toată discuția)
Practici de tip piramidal Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu As dori sa atrag atentia asupra anunturilor pentru munca la domiciliu care sunt in mai toate publicatiile si sa-mi spuneti parerea dumneavoastra privind ... (vezi toată discuția)
Escrocherie, facuta cu cap? darkdesign darkdesign Am dat de curand peste o serie de siteuri, care au ca momeala Licitatia online a unor produse. Sa scurtez putin din continut si sa trec la subiect. Ei spre ... (vezi toată discuția)