avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Activitate jorge

Activitate jorge

Ultimele 2 raspunsuri se bat cap in cap.
Sunt exact variantele pe care le-am primit si eu. Totusi, lasand la o parte ce e logic si normal, in legile astea ale noastre nu e mentionat nimic in sensul acesta?
Accidentul a avut loc in data de 12.01.2010. Pana acum am avut o dovada de circulatie de 15 zile, care a expirat pe data de 27.01.2010 si pe care n-am mai prelungit-o(urmand spusele ofiterului...)

Parchetul inca nu s-a pronuntat, dar verdictul va fi NUP.
Buna ziua.

Am o mare nedumerire legata de suspendarea permisului de conducere dupa un accident cu vatamare corporala, care se va incheia prin NUP(mai putin de 60 de zile de ingrijiri medicale pentru victima si ne-am impacat).

Imediat dupa accident mi s-a eliberat o dovada cu drept de circulatie pentru 15 zile. Dupa expirarea ei, stiu ca as fi avut dreptul sa fac o cerere la procuror pentru prelungirea dovezii cu inca 30 de zile pana la incheierea cazului. Ascultand de spusele ofiterului care s-a ocupat de caz, anume: perioada de suspendare a permisului va fi de 3 luni, iar daca nu ceri dovada de circulatie dupa expirarea dovezii initiale de 15 zile, se iau in calcul si zilele cat ai stat fara drept de circulatie pana la inchiderea cazului.

Astazi am aflat alta varianta care m-a desumflat complet: perioada de 3 luni de suspendare incepe dupa ce procurorul hotaraste Neinceperea Urmaririi Penale si se inchide dosarul, iar zilele pe care le-am stat fara dovada de circulatie nu se iau in calcul.

Sper sa ma fi facut inteles, ca tare-as vrea sa stiu adevarul.

Va multumesc.