salutare.Am si eu o problema in urma cu 2 ani lucram la o firma pe postul de sofer.si dupa circa 6 luni de cand munceam pt aceasta firma am avut un eveniment neplacut repscetiv am pierdut incasarile pe care le faceam pt firma la care munceam.De aicea au inceput necazurile firma a facut plangere la politie pt ca nu m-au crezut ca eu am pierdut banii.Am fost citat la politie am dat declaratie de vreo 3 ori am spus si in declaratiii ca am pierdut banii si mi sa deschis dosar penal.In momentul de fata eu muncesc in spania si mi-a fost trimis acasa in romania o citatie in calitate de invinuit sa ma prezint la sectia de pol.Problema mi-a este ca eu nu pot sa ma prezint la data mentionata in citatie pt ca asta ar insemna sa imi pierd slujba aicea si nu as mai avea de unde sa imi platesc datoria catre firma unde am lucrat.Mentionez ca este vb de suma de 11 000 de ron din care am achitat jumatate deja si nu am cazier.Prin urmare daca ma poate ajuta cineva cu un sfat si ce se intampla daca nu ma prezint la pol la data din citatie si ce rezolvare ar fi la cazul asta si daca ar fii bine sa imi angajez un avocat desi personal cred, ca bani care ias da la un avocat ar fii mai de folos daca ias da firmei unde am muncit.VA MULTUMESC ANTICIPAT.....