avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... as vrea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

as vrea

salutare.Am si eu o problema in urma cu 2 ani lucram la o firma pe postul de sofer.si dupa circa 6 luni de cand munceam pt aceasta firma am avut un eveniment neplacut repscetiv am pierdut incasarile pe care le faceam pt firma la care munceam.De aicea au inceput necazurile firma a facut plangere la politie pt ca nu m-au crezut ca eu am pierdut banii.Am fost citat la politie am dat declaratie de vreo 3 ori am spus si in declaratiii ca am pierdut banii si mi sa deschis dosar penal.In momentul de fata eu muncesc in spania si mi-a fost trimis acasa in romania o citatie in calitate de invinuit sa ma prezint la sectia de pol.Problema mi-a este ca eu nu pot sa ma prezint la data mentionata in citatie pt ca asta ar insemna sa imi pierd slujba aicea si nu as mai avea de unde sa imi platesc datoria catre firma unde am lucrat.Mentionez ca este vb de suma de 11 000 de ron din care am achitat jumatate deja si nu am cazier.Prin urmare daca ma poate ajuta cineva cu un sfat si ce se intampla daca nu ma prezint la pol la data din citatie si ce rezolvare ar fi la cazul asta si daca ar fii bine sa imi angajez un avocat desi personal cred, ca bani care ias da la un avocat ar fii mai de folos daca ias da firmei unde am muncit.VA MULTUMESC ANTICIPAT.....
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:10, 13 Aprilie 2010
Va propun sa angajati un avocat in Romania, care va va reprezenta. Dansul va poate lamuri si cu privire la obligativitatea prezentei Dvs. la diferitele ocazii a cercetarii penale.
Ar fi bine daca ati putea vorbi personal cu ofiterul/agentul care efectueaza actele de cercetare penala si sa ii spuneti ca nu incercati sa va sustrageti de la cercetare, ci pur si simplu ca lucrati in strainatate pentru a castiga bani si pentru a acoperi complet prejudiciul cauzat angajatorului.
Angajarea unui avocat ar putea rezolva mai multe probleme.
Avocatul poate face demersuri si cauta o solutie care sa va ajute in functie de situatie.
Daca va citeaza de mai multe ori si nu va prezentati s-ar putea sa va treziti cu un mandat de arestare.
De aceea, avocatul daca stie cum sa puna problema ar putea detensiona situatia.
Trebuie stiut si care este acuzatia concreta, etc.

avocat Claudiu Lascoschi
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Angajarea unui avocat ar putea rezolva mai multe probleme.
Avocatul poate face demersuri si cauta o solutie care sa va ajute in functie de situatie.
Daca va citeaza de mai multe ori si nu va prezentati s-ar putea sa va treziti cu un mandat de arestare.
De aceea, avocatul daca stie cum sa puna problema ar putea detensiona situatia.
Trebuie stiut si care este acuzatia concreta, etc.

avocat Claudiu Lascoschi

Singura solutie este angajarea unui avocat care sa va reprezinte in fata organelor de urmarire penala,dar mai cu seama,daca ati putea cat mai repede sa acoperiti prejudiciul cauzat firmei,prin trimiterea restului de bani,situatie care ar determina aplicare unor largi circumstante atenuante pentru dvs,necesare atat de mult la dozarea unei eventuale pedepsei.
Daca lasati dosarul asa ,puteti avea surprize mai mult decat neplacute la aplicarea pedepsei pentru ca nu va aparati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar furt neagu razvan neagu razvan am lucrat la o societate comerciala timp de 1 an din motive financiare mi am depus demisia Drepturile banesti ce mi se cuveneau nu mi au dat pentru care am ... (vezi toată discuția)
Dosar penal inselaciune andreea81alx andreea81alx Buna ziua! As vrea sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate. In urma cu 3 ani aveam nevoie disperata de bani din cauza starii de sanatate a mamei mele. Avand ... (vezi toată discuția)
Denunt penal - urgent joint_teller joint_teller Buna ziua, Am si eu o problema. Am lucrat intr-un loc unde spre rusinea mea am facut niste mici fraude descoperite ulterior de conducere. Am fost sanctionat ... (vezi toată discuția)